Η εταιρεία “ΥΙΟΙ ΔΗΜ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ Ο.Ε.” με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στον κλάδο της εμπορίας λιπαντικών είναι σε θέση να σας προμηθεύσει με μία πλούσια γκάμα επώνυμων λιπαντικών. Η επιχείρηση βρίσκεται στη συγκεκριμένη εταιρική μορφή από τον Μάιο του 2010, ως συνέχεια της επιτυχημένης ατομικής επιχείρησης του Σταματάκου Δημητρίου. Η επιχείρηση διαθέτει κατάστημα επί της οδού Λεωχάρους 22 στο Πειραιά καθώς και ιδιόκτητη αποθήκη 300 τ.μ. στην οδό Παπαστράτου 64 στο Πειραιά.
Είναι σε θέση να σας προσφέρει λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή λίπανσης χρειαστεί. Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας, στο χώρο των λιπαντικών, δύναται να σας προσφέρει μια πολυδιάστατη, τεχνικά καταρτισμένη και τεκμηριωμένη πρόταση λίπανσης για τον πάσης φύσεως εξοπλισμό σας.
Η επιχείρηση θέλοντας να εμπλουτίσει την γκάμα των προιόντων της, τα τελευταία χρόνια εμπορεύεται μπαταρίες για όλους τους τύπους οχημάτων αλλά και ειδικά προιόντα ( τεχνικά σπρέυ, χημικά, καθαριστικά) που χρησιμοποιούνται στους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας. Με την παρούσα ιστοσελίδα η εταιρεία εισέρχεται στο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου θέλοντας να δώσει το στίγμα της στη νέα ψηφιακή εποχή, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των <<ψηφιακών>> πελατών, προσφέροντας προιόντα εγγυημένης ποιότητας-τιμής, και να προσφέρει και μια νέα δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας στο υπάρχον πελατολόγιο της.

Ταυτότητα Επιχείρησης

ΥΙΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΟΕ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 22 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΑΦΜ 998040436
ΔΟΥ Α ΠΕΙΡΑΙΑ