Η εταιρεία “ΥΙΟΙ ΔΗΜ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ Ο.Ε.” με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στον κλάδο της εμπορίας λιπαντικών είναι σε θέση να σας προμηθεύσει με μία πλούσια γκάμα επώνυμων λιπαντικών. Η επιχείρηση βρίσκεται στη συγκεκριμένη εταιρική μορφή από τον Μάιο του 2010, ως συνέχεια της επιτυχημένης ατομικής επιχείρησης του Σταματάκου Δημητρίου. Η επιχείρηση διαθέτει κατάστημα επί της οδού Θεσμοφορίου 2-4 στο Πειραιά καθώς και ιδιόκτητη αποθήκη 300 τ.μ. στην οδό Παπαστράτου 64 στο Πειραιά.
Είναι σε θέση να σας προσφέρει λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή λίπανσης χρειαστεί. Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας, στο χώρο των λιπαντικών, δύναται να σας προσφέρει μια πολυδιάστατη, τεχνικά καταρτισμένη και τεκμηριωμένη πρόταση λίπανσης για τον πάσης φύσεως εξοπλισμό σας.
Η επιχείρηση θέλοντας να εμπλουτίσει την γκάμα των προιόντων της, τα τελευταία χρόνια εμπορεύεται μπαταρίες για όλους τους τύπους οχημάτων αλλά και ειδικά προιόντα ( τεχνικά σπρέυ, χημικά, καθαριστικά) που χρησιμοποιούνται στους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας. Με την παρούσα ιστοσελίδα η εταιρεία εισέρχεται στο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου θέλοντας να δώσει το στίγμα της στη νέα ψηφιακή εποχή, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των <<ψηφιακών>> πελατών, προσφέροντας προιόντα εγγυημένης ποιότητας-τιμής, και να προσφέρει και μια νέα δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας στο υπάρχον πελατολόγιο της.

Ταυτότητα Επιχείρησης

ΥΙΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΟΕ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ
ΑΦΜ 998040436
ΔΟΥ Α ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΕΜΗ : 112793508000